Personvernerklæring

Personvernerklæring & Informasjonskapsler (Cookies)

Vi er opptatt av våre brukeres personvern og sørger for at all behandling av personopplysninger skjer i henhold til gjeldende lovgivning.

Denne personvernerklæringen gjelder for Oversikt Online AS sin nettside.
Oversikt Online AS (org. no. 923 390 391) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden. Det gjelder egne databehandleravtaler for andre produkter og tjenester levert av Oversikt Online AS. Ta kontakt med vår support-avdeling for ytterligere informasjon om vilkår som gjelder for øvrige produkter og tjenester.


Våre vilkår

Ved å besøke og bruke dette nettstedet (oversikt.online), godtar du vilkårene som er gitt nedenfor.


Personopplysninger

Når du kontakter oss via kontaktskjema ber vi deg oppgi informasjon om navn og e-post, når du sender inn en bestilling av vår tjeneste Dashboard via vårt bestillingsskjema ber vi deg oppgi fullt navn, firmaadresse, stilling, nettside e-post, mobilnummer og telefonnummer. Dette gjør vi for å kunne administrere ditt kundeforhold samt ha mulighet til å kontakte deg hvis det skulle være behov. Denne informasjonen vil bli oppbevart så lenge du har et aktivt kundeforhold hos oss. Vi er også pålagt å oppbevare enkelte kategorier av informasjon i forbindelse med regnskapsføring og avgiftshåndtering og disse opplysningene oppbevares i henhold til gjeldende regler om bokføring mv. Vi oppbevarer av sikkerhetshensyn også IP-adressen som er benyttet for å registrere bestillingen/avtalen.


Informasjonskapsler (Cookies)

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapsler er en tekststreng som blir lagret på din PC eller mobile enhet når du besøker oversikt.online. Denne er nødvendig for at du skal kunne bli kunde av oss. Dersom du ikke ønsker å tillate bruk av informasjonskapsler, kan du sørge for dette ved å endre innstillingene i nettleseren eller på enheten din. Det vil være mulig å se på våre tjenester og produkter uten å bruke informasjonskapsler, men ikke å gjennomføre kjøp.

Tredjeparts leverandører, inkludert Google og Facebook bruker også informasjonskapsler og anonyme identifikatorer på oversikt.online til å vise annonser basert på dine besøk på denne og andre nettsteder. Oversikt.online benytter seg av remarketing, målrettet markedsføring på demografi og lokasjon og andre typer interessebasert markedsføring gjennom Facebook, Google Ads og Google Analytics.

Dersom du ikke ønsker dette kan du i tilknytning til våre annonser på Facebook klikke , velge alternativet «Hvorfor ser jeg dette?» og «Skjul alt fra denne annonsøren».

Du kan velge bort informasjonskapsler fra Google og Doubleclick ved å gå til Googles Annonseinnstillinger. Dersom du ikke ønsker å sende data til Google Analytics, kan du forhindre dette ved å følge denne linken: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/.

Brukeropplevelse og analyser av bruker av vår nettside:

Vi bruker Hotjar for å analysere og forbedre nettsiden vår, samt visuelt kunne se hvordan besøkende beveger seg og bruker siden vår.
Lagring av data via Hotjar gjøres hos Amazon Web Services i Irland, Europa.
Oversikt Online og/eller Hotjar lagrer ingen personlig data i innspillinger som foregår på våre nettsider.


Personopplysninger til tredjepart

Oversikt Online AS selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart med mindre dette er nødvendig for å utføre bestemte tjenester for Oversikt Online AS. I slike tilfeller inngås strenge avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten.

I noen tilfeller videreformidler vi personopplysninger til tredjepart for å kunne gi deg personlig tilpasset og relevant innhold på andre nettsteder.

Personopplysninger og informasjon om bestillinger kan også bli utlevert til politi eller andre offentlige myndigheter hvis det er nødvendig for å overholde juridiske eller forskriftsmessige forpliktelser eller forespørsler.


Kommunikasjon

Vi tilbyr alle våre kunder og brukere å motta meldinger med forslag, tips, tilbud og overraskelser gjennom nyhetsbrev på e-post. Dersom du ønsker å motta dette, er det nødvendig at du samtykker til dette når du registrerer deg. Du kan når som helst melde deg av (eller på igjen) ved å følge instruksene i en slik tidligere mottatt e-post.

Tidvis vil vi kommunisere om funksjonalitet, endringer eller nyheter i tjeneste og produkt eller annen informasjon som antas å være relevant for den enkelte bruker av vår tjeneste. Etter Markedsføringslovens §15, tredje ledd, regner vi en aktiv brukerkonto hos oss som samtykke til dette. Kommunikasjonen kan skje til oppgitt telefon-nummere, e-postadresser, adresse eller som varsler gjennom app.

Å reservere seg mot alle typer henvendelser (annet enn den lovpålagte og nødvendige for å utføre tjenestene vi tilbyr) kan enkelt og gebyrfritt gjøres ved å ta kontakt med oss.


Rettigheter

Oversikt Online AS har alle rettigheter til dette nettstedet og innholdet som publiseres her. Innhold, utforming og data på nettstedet er beskyttet etter åndsverkloven og annen lovgivning. Innholdet kan ikke endres, reproduseres, offentliggjøres, distribueres eller for øvrig anvendes for offentlige eller kommersielle forhold uten tillatelse. Ta gjerne kontakt med oss.

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Oversikt Online AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.


Ansvar for innhold på nettstedet

Oversikt Online AS endrer innholdet på nettsiden etter behov og kan når som helst, helt eller delvis, endre eller fjerne innholdet uten forvarsel. Enhver beslutning du måtte ta som følge av innholdet, er på eget ansvar.


Registrering av besøk og opplysninger

Når du besøker oversikt.online blir det ikke registrert opplysninger om deg, med mindre du selv aktivt legger inn opplysninger om deg selv. Men IP-adressen din blir anonymt registrert i besøksstatistikker. Statistikken bruker vi til å analysere bruken av nettstedet og bedre kvaliteten på innholdet. Ønsker du ikke å bli registrert av våre analyse-verktøy, kan du reservere deg fra dette ved å gå inn på https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/

I tilfeller der du ønsker å bestille dashboard og/eller ønsker å melde deg på nyhetsbrevet vårt, vil vi be deg om å registrere personopplysninger for å kunne gi deg nødvendig oppfølging.


Linker til andre nettsteder

Oversikt Online AS kan inneholde linker til relevante kilder for opplysninger. Vi fraskriver oss fra alt ansvar for innholdet på nettsider det pekes til, eller produkter og tjenester som selges der, herunder evt. brudd på personvernlovgivning eller andre brudd på norsk lov.


Sikkerhet

Vi forplikter oss til å holde din informasjon sikker, for å forhindre uautorisert tilgang eller lekkasje. Vi benytter oss av elektroniske og fysiske rutiner for å sikre informasjonen vi tilegner oss gjennom www.oversikt.online


Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte vår support-avdeling.


Kontaktinformasjon

Vedrørende spørsmål om redaksjonelt innhold og bruk, spørsmål i tilknytning til innhold og bruk av nettsiden samt personvern, redigering og fjerning av personopplysninger, kontakt oss på post@oversikt.online